ELAZIĞ / KARAKOÇAN - Şehit Jandarma Kıdemli Üsteğmen Mahir Özdemir İlkokulu

Şehit Jandarma Kıdemli Üsteğmen Mahir Özdemir İlkokulu

Gölpınar Mh. Gölpınar Cd. No 42 Karakoçan
Vizyon
Ş.J.K.Ü.Mahir Özdemir İlkokulu olarak; 21. Yüzyıl becerilerine sahip, çağdaş değerleri gözeten, yapıcı ve yaratıcı, başkalarına saygı duyan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, özgüven duygusuna sahip, kendini yenileyen, yenilenirken kendi değerlerini de korumayı ilke edinen, kendinden sonraki bireylere de örnek teşkil edecek bir nesil yetiştirmektir. Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmaktır.
Misyon
Ş.J.K.Ü.Mahir Özdemir İlkokulu olarak; İçinde yaşadığı topluma kolaylıkla uyum sağlayabilecek biçimde, esnek ve donanımlı, sorgulayabilen, araştırıcı, özgürlüklerini sonuna kadar kullanırken, sınırlarının da bilincinde olan, öz güveni gelişmiş, toplum karşısında kendisini ifade edebilen, karar verebilen, sonuçlarına katlanabilen, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, sosyal, yüzyılın gerektirdiği teknik ve teorik donanıma sahip, teknolojik gelişimi yakından izleyebilen ve kullanabilen 21. yüzyıl insanını yetiştirmektir. • Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek, • Öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda yetiştirmek, • Özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde bireyler yetiştirmek, • Öğrencilerimizi sosyal, sportif ve kültürel alanda geliştirmek, • Eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanında bilgilendirmek, • Günümüz şartlarına uyum sağlamalarına yardımcı olmak için varız.
Başlama: 08:30 Bitiş: 14:20
KALORİFER
Şehiriçi servisler ile sağlanmaktadır.
Gölpınar Mh. Gölpınar Cd. No:3/A Karakoçan
İl merkezine 99 KM, İlçe merkezine 4 KM´ dir.